BandtröjaÄr man intresserad av musik är det näst intill en självklart att man också har kläder som anknyter till ens intresse och då i form av kläder med favoritbandet ofta i form av en t-shirt eller liknande.

När det kommer till kläder med band eller andra artister är som sagt t-shirts det allra vanligaste. Dock finns det även många andra typer av kläder med bandtryck i form av till exempel kepsar, mössor, långärmade tröjor, hoodies, byxor samt skor. Hör och häpna förekommer till och med underkläder med bandtryck.

En plats där det är självklart att bära kläder med sitt favoritband är på konsert eller festival. På festivaler är det mycket vanligt att folk går klädda i framför allt t-shirts med något speciellt band eller artist. Ofta kan man bara genom att titta på folks kläder lista ut vilket eller vilka band som ska spela.

Festivaler är också ett bra ställe om man vill köpa kläder med just bandtryck. Framför allt på de större festivalerna finns det ofta gott om försäljare som säljer kläder med alla möjliga band och artister. Så ett bra tips är att ta chansen att handla lite schyssta kläder om man befinner sig på festival.

Något som också är vanligt är att köpa en t-shirt eller tröja från konserter eller festivaler man varit på. Köper man en t-shirt varje gång man är på konsert eller festival kommer man så småningom ha en ganska diger samling, vilket kan vara roligt. Dessutom utökar man sin garderob ganska väsentligt.

Ett annat bra tips om man är ute efter snygga kläder med favoritbandet är att handla dessa på nätet. Det finns gott om sidor som säljer bandkläder med både bra utbud och låga priser.