teknikpryslar

Som underhållningsintresserad så bär man ofta runt på en stor mängd prylar där man kan spela sina spel, se sina filmer och lyssna på sin musik. Mobiltelefoner skall samsas med surfplattor och bärbara spelkonsoler, men hur får man plats med alla utan att behöva bära runt en stor och tung väska?

Kläder med förvaring

Om man vill bära med sig alla sina elektroniska prylar men skippa en stor och otymplig väska så finns det fortfarande en lösning. Med hjälp av en jacka eller väst från SCOTTeVEST så får man plats med alla sina grejer tack vare det stora utbudet av fickor. En del av modellerna är till och med så stor att man får plats med en fullstor iPad. Vill man få plats med ännu mer saker så kan man även köpa någon av deras byxor och med det få upp till tio fickor till.

Fodral

Även om man med de nya teknikfokuserade kläderna har förvaring för sina prylar så betyder inte det att de är skyddade. Ett snyggt och välfungerande fodral är bland det viktigaste man kan skaffa till sin surfplatta eller mobil, något vi nämner i vår artikel om saker som är bra att han till mobilen.

Laddare

En urladdad mobil är ingenting att ha, det är därför otroligt bra att ha med sig någon form av extra laddare och batteri. Om man alltid vill vara säker på att ha i alla fall lite ström så finns det ingenting som slår solpaneler. Även om det har börjat dyka upp lite kläder som har denna funktionen inbyggd så är det säkraste kortet fortfarande att köpa en dedikerad solpanel med batteri. Med förvaringsjackan så skall det ändå inte vara några problem att förvara enheten när man rör sig ute.