I dessa pandemi-tider är möjligheten att resa begränsad och för att vara på den säkra sidan och inte orsaka eller drabbas av smitta bör alla stanna hemma. Dock finns drömmen om den hägrande resan när pandemin är över nästan hos alla. Men för att drömmen inte ska vara alltför långt borta kan vi planera för sommar och badhäng. Även i Sverige har vi numer högre temperaturer och kunde sommaren 2020 njuta av många varma dagar.

Inköp

Du kan redan nu planera dina inköp inför sommarens strandhäng genom att kolla över möjligheterna corona-säkert hemma i soffan. Det finns en mängd möjligheter att shoppa online. Kolla in sommarmodet och badmodet och köp något snyggt redan nu.

Planera din packning

Om du är så modig att du vågar investera i en resa med risk att behöva ställa in den utan att få pengarna tillbaka, se hit! För att hålla hoppet och drömmen om bättre tider uppe så kan du planera din packning. Du kan planera utifrån det som finns tillgängligt i din egen garderob, köpa på dig något som gör mindre klimatavtryck i en second hand-butik eller köpa något nytt. Fokusera på badkläder i fina mönster och färger, solhattar eller fina badlakan och längta efter solen eller solsemestern.