3307636-mobile-phone

Mobiltelefonen är ju för många idag näst intill oumbärligt, vi använder den till en hel del mer än bara ringa och skicka sms som ju var standarden för inte allt för länge sedan. Men ända sedan smarttelefonerna gjorde sin revolution har de blivit så mycket mer.

Först och främst vill man ju att mobilen ska ha lite skydd, detta fixar man bäst genom att köpa ett fodral eller ett skal. De har båda sina fördelar så det bottnar mer eller mindre i vilka behov man har. Köper man ett skal kan man satsa på ett som är stöttåligt, ett bra val för de som kanske vet med sig har tappat ned den i backen en gång för ofta. Det finns även skal som är vattentäta, de garanterar att mobilen hålls torr även om man måste använda den mitt i regnet.

Väljer man istället fodral så får man mer än bara ett skydd till mobilen, man kan även fodral som har utrymmer för kort och sedlar. Man konverterar mer eller mindre mobilen till en mobil/börs-kombination, perfekt för de som inte vill gå omkring med de båda separat.

Nästa tillbehör man verkligen borde ha till mobilen är ett par bra hörlurar, mest för att mobilen har ju blivit den nya mp3-spelaren. Med så mycket lagringsmöjligheter har man egentligen inte stor anledning till att ha både en smartphone och en mp3-spelare, när mobilen kan göra jobbet för båda dessa.

Vill man däremot dela sin musik med andra är det ju inte lika praktiskt att göra detta med ett par hörlurar, då ska man istället satsa på en bluetooth-högtalare, med en sådan kan man snabbt och enkelt spela upp musiken för andra och sedan bara stoppa tillbaka mobilen i fickan och njuta.