t-shirts

Det finns en universal sanning inom underhållningsmode, man kan aldrig ha för många t-shirts. Problemet är dock att de tyvärr ibland kan vara allt för dyra, men det finns hopp. Här kommer några tips på hur du bäst får ut så mycket som möjligt ur din budget för t-shirts.

Utnyttja reor och rabatter

För att få ut så mycket som möjligt från första början är det viktigt att du tar vara på alla möjliga rabatter och reor. Detta gör även att du inte kan vara allt för märkestrogen, vilken butik som är bäst varierar nämligen kraftigt.

Enklaste sättet att veta vilka butiker som har bäst rabatter och reor just nu är att använda en tjänst som till exempel rabatterat. De har en speciell avdelning där de listar aktiva rabatter gällande just t-shirts. Där kan vi se klassiska t-shirtbutiker som Shirtstore och Dunken.

Hjälp dina tröjor hålla längre

Kanske den största skillnaden man kan göra för att få sina pengar att räcka så långt som möjligt är att minska slitaget från dem, detta betyder att göra rätt när man tvättar. Det som sliter absolut mest på en t-shirt och dess tryck är utan tvekan torktumlaren. Att undvika den och istället låta tröjorna hängtorka kan ge dig många extra brukningstillfällen ur tröjan.

Till själva tvätten finns det även där ett antal saker man kan tänka på. Det man kan börja med är att se till att alla tryckta t-shirts tvättas in och utvända. För att minska slitaget på själva tröjan kan det även vara bra att endast tvätta t-shirts och andra kläder utan knappar och dragkedjor tillsammans. På så sätt gnider och sliter de inte metalldelarna på dina känsliga t-shirts tyg.